header_logo_mobile
SOS BEJELENTÉS
+36 70 / 771 30 19
1% - KÉT JÓTETT
Adószám: 19154286-1-43
50% - Tollas Barát
Madármentés
50% - Speciális
Állatmentő Egység

• TÁMOGATÁS •

Alapítványunk létrehozásakor egy olyan segítségnyújtási formát tartottunk szem előtt, ami jelenleg kevésbé elérhető Magyarországon. Célunk, hogy minél több állaton tudjunk segíteni, ezt alapító tagunk cégének, a WebGarden támogatásából, magyar cégek adományaiból, akik még nem adományoztak állatvédelem terén és külföldi adományokból kívánjuk finanszírozni.

Nem célunk más állatvédő szervezetek elől elvonni semmilyen formában a forrásokat, ezért magyar magánszemélyektől szigorúan csak tárgyi adományokat (táp, törölközők, kutyajátékok, fertőtlenítő szerek stb.) fogadunk el.

Amennyiben olyan magyar cég szeretne támogatni bennünket, aki eddig még nem támogatta az állatvédelmet, örömmel fogadjuk a segítséget. Cserébe a támogatásnak megfelelő reklám megjelenést biztosítunk, ezzel segítve támogatóink munkáját. Részletes tájékoztatóért kérjük lépjenek kapcsolatba alapítványunkkal.

img

KIEMELT PARTNERÜNK A SUPERVET ÁLLATORVOSI RENDELŐ.

Budapest egyik legújabb, modern eszközökkel felszerelt, széles gyógyszerkészlettel rendelkező állatbarát állatorvosi rendelője, mely felkészült álllatorvosokkal és országos mentőszolgálattal áll a gazdik és állatmentő szervezetek rendelkezésére. Minden napos nyivtatartással, állatorvosi ügyelettel várják a kis pácienseket.


Támogatta: