header_logo_mobile
SOS BEJELENTÉS
+36 70 / 771 30 19
1% - KÉT JÓTETT
Adószám: 19154286-1-43
50% - Tollas Barát
Madármentés
50% - Speciális
Állatmentő Egység

• ÖRÖKBEFOGADÁS •

Folyamatosan keresünk gazdit mentvényeinknek. Mentvényeinket ivartalanítva, oltásokkal és chippel ellátva lehet örökbefogadni. Kölyök kutyák és a cicák esetén pedig ivartalanítási kötelezettséggel, oltási programjuk folytatásával adjuk őket új családba. Minden örökbeadás esetén jelképes, 10.000 Ft.-os hozzájárulást kérünk a Magyarországon örökbeadott állatok részére.


Gazdikeresőink megtalálhatóak Facebook oldalunkon.

Az örökbefogadás feltételei
Védenceinknek nem egy gazdát és egy otthont, hanem a legjobb gazdát és a legjobb otthon szeretnénk kiválasztani. A gazdijelöltek kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a leendő gazdi és az általa kiválasztott kutya megfelelő szinkronban tudjanak együtt működni.

Mindezek mellett vannak alapfeltételek, amik a következők:

  • Tudatos állattartás;
  • Szökésbiztos kerítés (Kertes ház esetén)
  • Oltási programok betartása, rendszeres parazitamentesítés
  • Kapcsolattartás az Alapítvánnyal az örökbefogadás után is.
  • Kis testű és/vagy rövidszőrű kutyákat benti, vagy kinti-benti tartással adunk örökbe.

Ha valaki tőlünk szeretne örökbefogadni, szükség van egy bemutatkozó levélre, hogy hova, milyen körülmények közé kerülne az általa kiválasztott kutya. Fontos, hogy a bemutatkozó levél minél részletesebb legyen. Ha egy háztartásban többen is élnek, akkor az egy háztartásban élők egyöntetű beleegyezése kell az örökbefogadáshoz. Albérlet esetén a tulajdonos írásos hozzájárulása szükséges.

Minden általunk örökbe adott kutya chippel és érvényes oltásokkal rendelkezik. A chipet az örökbeadástól számított 15 napon belül a gazdinak a saját nevére kell íratnia. A chiphez regisztrált adatokat köteles mindig naprakészen tartani. A gazdijelölt kiválasztása után a következő lépés a személyes találkozó a kutyával. Ez minden esetben kötelező. Abban az esetben, ha van már a családban kutya, akkor értelemszerűen vele is találkoznia kell.

Amennyiben örökbeadásra kerül a sor, a kiválasztott kutyát Alapítványunk egyik tagja viszi el leendő otthonába. Vidékre való örökbeadás esetén (Budapest határán kívül) az üzemanyag költség feléhez való hozzájárulás szükséges.

Az örökbeadott állatok után egyszeri 10 000 Ft hozzájárulást kérünk.

Állatot csak nagykorú, 18. életévét betöltött személynek adunk örökbe.

KIEMELT PARTNERÜNK A SUPERVET ÁLLATORVOSI RENDELŐ.

Budapest egyik legújabb, modern eszközökkel felszerelt, széles gyógyszerkészlettel rendelkező állatbarát állatorvosi rendelője, mely felkészült álllatorvosokkal és országos mentőszolgálattal áll a gazdik és állatmentő szervezetek rendelkezésére. Minden napos nyivtatartással, állatorvosi ügyelettel várják a kis pácienseket.


Támogatta: