header_logo_mobile
SOS BEJELENTÉS
+36 70 / 771 30 19
1% - KÉT JÓTETT
Adószám: 19154286-1-43
50% - Tollas Barát
Madármentés
50% - Speciális
Állatmentő Egység

• GYAKORI KÉRDÉSEK •

SZERETNÉK ÖRÖKBEFOGADNI EGY KUTYUST. MIT TEGYEK?
Kérlek olvasd el az Örökbefogadás feltételeit és utána írj nekünk a megadott elérhetőségek egyikén.

HOL A MENHELY?
Sajnos nincs saját menhelyünk. Kutyáink tagjainknál, ideiglenes befogadóknál és panzióban kerülnek elhelyezésre. Székhelyünk Budapesten van, de egyes kutyáink vidéki ideiglenes befogadóknál vannak.

SZERETNÉK IDEIGLENES BEFOGADÓ LENNI. MIT TEGYEK?
Kérlek írj nekünk üzenetet. Kérlek vedd figyelembe, hogy ideiglenes befogadóink felé is hasonló feltételeket támasztunk, mint a gazdijelöltek felé, mivel számunkra nagyon fontos, hogy kutyáink a lehető legjobb helyen lehessenek biztonságban, szeretetben.

SZERETNÉLEK TÁMOGATNI TITEKET / TÁMOGATNI AZ EGYIK KUTYUST, ADTOK SZÁMLASZÁMOT?
Köszönjük szépen, hogy gondoltál ránk. Működési modellünk alapja, hogy nem fogadunk el pénzadományt magánszemélyektől, sajnos nem adhatunk számlaszámot. Tárgyi adományokat (táp, pokróc, rongy, játék) szívesen fogadunk.

HOGYHOGY NEM FOGADTOK EL PÉNZT? AKKOR HOGYAN LÁTJÁTOK EL A KUTYÁKAT?
Tisztában vagyunk vele, hogy az állatvédelembe új támogatókat nagyon nehéz/lehetetlen bevonni, a meglévő támogatókat és azt a véges, összességében szűkös pénzt, amit az állatbarátok állatvédelemre tudnak fordítani, nem szeretnénk más szervezetektől elvonni. Emiatt kis létszámmal működünk, illetve céges támogatásokból tartjuk fenn az Alapítványt. Rengeteg állatvédő ment saját zsebből kutyákat, ehhez nem kell alapítvány. Azért választottuk ezt a formát, hogy hivatalossá tegyük csapatunk működését, hogy az általunk befektetett idő, energia és pénz egyértelmű célt szolgálhasson, és lefektethessük a távlati terveink alapjait.

SZERETNÉLEK TITEKET / VALAMELYIK KUTYÁT TÁRGYI ADOMÁNNYAL TÁMOGATNI. MIT TEGYEK?
A legegyszerűbb módja, ha egy általad kiválasztott webshopból az Alapítvány címére rendelsz tápot. A tápért mindig nagyon hálásak vagyunk, kis létszámú kutya is sokat eszik :) Elsősorban középkategóriás tápokkal etetünk, olyan minőséggel, amit saját családi kutyáinknak is jó szívvel adnánk. Amennyiben rongyot, pokrócot, játékot vagy egyéb tárgyi adományt szeretnél adni, kérlek írj nekünk üzenetet, hogy megbeszélhessük, hogyan jut el hozzánk.

SZERETNÉK NEKTEK SEGÍTENI. MIT TEGYEK?
Már azzal is segítesz, ha megosztod a gazdikeresőinket. Nagy segítség az ideiglenes befogadás is, ha a feltételek adottak hozzá. Bejegyzéseinket szeretnénk megjelentetni angol/német nyelvű oldalunkon is, így az is hatalmas segítség, ha egy-egy bejegyzést le tudsz nekünk fordítani. Ha szeretnél a mentéseinkben segíteni, kérlek írj üzenetet az oldalnak. Időről időre előfordulnak olyan helyzetek, amikor minden ember számít (ilyen volt például Maugli esete), így biztos, hogy fogsz tudni segíteni.

KIEMELT PARTNERÜNK A SUPERVET ÁLLATORVOSI RENDELŐ.

Budapest egyik legújabb, modern eszközökkel felszerelt, széles gyógyszerkészlettel rendelkező állatbarát állatorvosi rendelője, mely felkészült álllatorvosokkal és országos mentőszolgálattal áll a gazdik és állatmentő szervezetek rendelkezésére. Minden napos nyivtatartással, állatorvosi ügyelettel várják a kis pácienseket.


Támogatta: